Posvećeni dentalnoj izvrsnosti

Suvremena dentalna klinika Vallis dent

Suvremena dentalna klinika Vallis dent u središtu Bala pacijentima pruža niz specijalističkih usluga iz svih područja stomatologije. Posvećeni smo dentalnoj izvrsnosti te holističkom i individualnom pristupu svakom pacijentu, uz poštivanje najviših estetskih standarda.

Suradnici dr. Davida Opšivača, su pomno birani stručnjaci koji sa njim dijele istu viziju prema načinu rada te ih krasi velika humanost i izuzetno ophođenje sa pacijentima.

Cilj nam je imati prijatelje, ne samo pacijente.

David Opšivač

Dr.-David Opšivač - Boutique stomatološka ordinacija Vallis dent

Dr. David Opšivač, dr.med.dent.

Dr. David Opšivač je dokaz da se velike stvari mogu postići iako nemaš čvrste liječničke korijene. Kao prvi stomatolog u obitelji, David je strast prema svom zvanju te želju za učenjem i napredovanjem dokazao vrlo rano. Već je tokom studija znao da neće stati samo na diplomi stomatološkog fakulteta, te je neposredno nakon diplomiranja upisao doktorat iz parodontologije i uspješno dovršio specijalizaciju iz stomatološke protetike. 

Kako to najčešće i bude, uz doktorat i specijalizaciju, paralelno je pohađao i brojne radne tečajeve i edukacije kod svjetskih stručnjaka, kao što su dr. Frank Zastrow, dr. Giovanni Zucchelli, dr. Domenico Massironi, dr. Mauro Fradeani, dr. Enrico Agliardi, dr. Stefano Salzano, dr. Federico Tirone, dr. Giulio Rasperini, dr. Luca De Stavola, sve s posebnim naglaskom na parodontologiju, oralnu kirurgiju i implantoprotetiku.

Kako to najčešće i bude, uz doktorat i specijalizaciju, paralelno je pohađao i brojne radne tečajeve i edukacije kod svjetskih stručnjakakao što su prof. Giovanni Zucchelli, dr. Giulio Rasperini, dr. Frank Zastrow, dr. Domenico Massironi, dr. Mauro Fradeani, dr. Enrico Agliardi, dr. Stefano Salzano, dr. Federico Tirone, dr. Luca De Stavola, sve s posebnim naglaskom na parodontologiju, oralnu kirurgiju, regeneraciju kosti, tvrdog i mekog tkiva i implantoprotetiku.

David-Opsivac-Bale-VALLIS-DENT-STOMATOLOŠKA-ORDINACIJA-BALE-ISTRA

Kako je sve počelo...

Kako je s vremenom raslo radno iskustvo, tako se počela rađati i ideja o vlastitoj ordinaciji. Na početku su to bili samo snovi o nekoj budućnosti koji su se zapravo u vrlo kratkom roku i ostvarili: odluka je pala krajem ljeta 2021. a do otvorenja su prošle nepune 2 godine.

Za to kratko vrijeme, kroz ruke je prošlo bezbroj slika i raznih ideja koje su se naposlijetku stopile u jednu: otvorena je suvremena dentalna klinika Vallis dent, koja je po svemu drugačija od drugih.

Vizija dr. Davida Opšivača bila je upravo ta: stvoriti jedinstvenu i modernu dentalnu kliniku, koja uz najsuvremeniji pristup liječenju, pacijentima pruža i iskustvo wellnessa i netaknute prirode Bala.

Ivana je osoba s kojom ostvarujete prvi kontakt u dentalnoj klinici Vallis dent. Iznimno je pedantna, organizirana i precizna te brine da sve funkcionira kao švicarski sat. Uvijek nasmijana i vesela, učiniti će da Vaše stomatološko iskustvo kod nas bude što ugodnije.

Gdje se nalazimo

Za Bale kažu da je jedan od najljepših istarskih dragulja. Radi se o malenom gradiću smještenom na brežuljku, u neposrednoj blizini mora i netaknute prirode.

Okružen maslinicima i vinogradima, taj kameni gradić svojim žiteljima i gostima pruža zavidan mir.
Iz tog smo razloga odabrali upravo Bale kao lokaciju za našu ordinaciju, jer osim vrhunske stomatološke usluge, našim pacijentima želimo pružiti i posebno turističko iskustvo.

Slikovite kamene uličice koje prolaze kroz povijesni dio gradića kao i srednjevjekovni dvorac obitelji Bembo iz 15. stoljeća kriju bezbroj legendi i priča. Zahvaljujući svemu tome, u Balama ćete zaista udahnuti posebnu atmosferu i poželjeti ćete produžiti svoj boravak.

Kako do nas?

Nalazimo se u Balama, u ulici San Zuian 13a, na glavnoj cesti koja prolazi kroz središte naselja, preko puta hotela.